Uw specialist in het ontwerpen, produceren en repareren van alle typen grijpers en speciale constructies
ISO 9001-2015 Certificaat

The Grab Specialist (TGS)

The Grab Specialist BV ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt grijpers voor de overslag, bagger, en recycling industrie. De hoofddoelstelling van The Grab Specialist is ervoor te zorgen dat de grijper een toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf.

The Grab Specialist heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van grijpers, dit vertaalt zich in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en lage onderhoudskosten. Bij het ontwerp van uw grijper wordt al meteen rekening gehouden met het maximaliseren van de productiviteit van uw machine.

Tevens wordt gekeken naar de onderhoudsvriendelijkheid en transport mogelijkheden van de grijper.Wij hechten veel waarde aan service, zowel in de “after-sales” als in de snelle wereldwijde levering van reserve onderdelen. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt.

Waarom T.G.S.

  • Meer dan 50 jaar ervaring.
  • Hoge kwaliteit producten en snelle levering.
  • Goede service en snelle levering van reserveonderdelen
  • Grote voorraad nieuwe en gebruikte grijpers.
  • Alle grijpers gebouwd conform CE norm en uiteraard onder ISO-9001:2015.

ISO-9001:2015.

Wellicht ten overvloede te vermelden worden alle grijpers gebouwd conform CE norm en uiteraard onder ISO-9001:2015.

Wij hebben een constant wisselende voorraad van nieuwe en gebruikte grijpers, welke voor zowel verhuur als verkoop beschikbaar zijn. Onafhankelijke inspectie van fabriek en producten, door een door de klant aangewezen controle-instantie is mogelijk. Zowel voor, tijdens als bij afronding van de door de klant aangekochte producten.

Mocht u naar aanleiding van deze introductie vragen hebben of uitgebreide informatie willen ontvangen, dan vernemen wij dit gaarne van u. Wij garanderen u altijd de beste service.

Wij hopen dat deze introductie u en uw bedrijf aanspreekt en hopen in de toekomst zaken met u te mogen doen.

Met vriendelijke groeten,

The Grab Specialist BV

Emiel B. Bleyenberg

Algemeen Directeur

Sitemap | © 2019 The Grab Specialist