Uw specialist in het ontwerpen, produceren en repareren van alle typen grijpers en speciale constructies
ISO 9001-2015 Certificaat

>>>Bieten grijpen met TGS

English Nederlands Español Deutsch Français

Bieten grijpen met TGS

01-11-2016

Bieten grijpen met TGS

Na de succesvolle levering van een overslag grijper voor zand en grind, was Wagemakers overtuigt van de service en kwaliteit van The Grab Specialist en bestelden zij nog een bietengrijper van 1.9m³.

De HB-1900 die TGS heeft ontwikkeld is voorzien van extra stevige schaalbuizen dat samen met verbeterde wieltjes zorgt voor een extra lange levensduur van de grijper. Daarnaast heeft de grijper een extra grote bak breedte gekregen en een licht gewicht body om de  maximale capaciteit uit hun machine te halen.  Daarnaast is er bij het ontwerp ook rekening gehouden met onderhoud, zo zijn de slangen en andere onderdelen die in het juk zitten zo gemonteerd dat deze bij onderhoud goed bereikbaar zijn. De grijper is voor 100% gebouwd in Almere net als alle andere grijpers en is alleen vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit.

TGS biedt de bieten grijper aan in elke gewenste afmeting. TGS heeft ook een groot assortiment  grijpers voor de recycling, bagger, overslag, waterbouw, berging en nog veel meer tegen de beste prijs kwaliteit verhouding en een service waar je ù tegen zegt.

 

IMG_2843 IMG_2879
Sitemap | © 2019 The Grab Specialist