Uw specialist in het ontwerpen, produceren en repareren van alle typen grijpers en speciale constructies
ISO 9001-2015 Certificaat

>>Hudson rivier New York

English Nederlands Español Deutsch Français

Hudson rivier New York

Hudson rivier New York

In het jaar 1609 zeilde een Nederlander over de Hudson rivier in de Verenigde Staten. In wat meer dan toeval zou kunnen zijn, kwam er 400 jaar later een andere Nederlander, Emiel Bleyenberg van TGS (De Grijper Specialist B.V) terug naar de Hudson Rivier met meer dan 40 speciaal gebouwde Hydraulische Vlakgravers (Milieu-uitvoering). TGS heeft de meer dan 40 Hydraulische Vlakgravers geleverd  voor het uitbaggeren van de vervuilde Hudson Rivier in Fort Edwards New York.

De Vlagravers zijn door TGS onder een strak tijdsschema geproduceerd. Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week aan het produceren van de Vlakgravers gewerkt om het tijdsschema van het project te behalen. 

Dit project is nog steeds operationeel en TGS levert nog steeds grijpers voor dit project.

Het grote voordeel van dit type grijper is dat deze grijper nagenoeg horizontaal sluit, een lage turbulentie en een hoge productie heeft.De vlakgravers zijn geproduceerd uit hoogwaardige staalsoorten waardoor een laag eigen gewicht en hierdoor een grotere capaciteit is gerealiseerd.

HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_001 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_007 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_012 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_013 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_014 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_023 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_046 HYDRAULIC_LEVEL_CUT_CLAMSHELL_GRAB_048
Sitemap | © 2019 The Grab Specialist